2016 menyasszonyi ruhái – Romona Keveza őszi kollekció
2016. január 30. írta: Ákos Vajda

2016 menyasszonyi ruhái – Romona Keveza őszi kollekció

eskuvo_kiallitas_veszprem_2016-menyasszonyi_ruhai_Romona_Kevaza_oszi_kollekcio

Az elmúlt évek során az egyik legkeresettebb menyasszonyi ruha tervezővé, legendává vált Romoa Keveza, időtlen elegáns kollekcióival beírta magát a legnagyobb nevek közé. 2016-os őszi kollekciója egy sor szemet gyönyörködtető formációt vonultatott fel. A kollekcióban minden menyasszony megtalálja a számára leginkább megfelelő vonalvezetést – a hercegnős labda szoknyától a rövid szoknyán keresztül a szexi testhez simuló gyertya fazonig. A hagyományos díszítések határozottan arisztokratikus hangulatot sugároz, vissza idézik a nagy terjedelmű fejedelmi báli ruhák világát, bonyolult csipke és gyöngy díszítéssel.

Keveza rajong a letisztult a struktúrákért, ruháit minőségi fényes fehér selyemből alkotja, melyek kifinomultan ölelik át a test vonalát. A gyűjteményben, a csillogás, a fehér, részlet gazdag csipke ruhák mellett megjelent néhány kiemelkedő darab. A toszkán kertek hangulatát, zöld és kék hortenzia mezőt idéző mikádó ruhák a sor kiemelkedő darabjai. Ti is felvennétek? Ugye?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvokiallitasveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr648321764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása