Mit viselj a ruha alatt
2016. január 28. írta: Ákos Vajda

Mit viselj a ruha alatt

eskuvo_kiallitas_veszprem_2016-Mit-viselj-a-ruha-alatt

Legyen a kiválasztott esküvői fehérnemű szép, nőies és elegáns, esküvői együttesed egyik legizgalmasabb darabja. Egy jól megválasztott fehérnemű felveszi és korrigálja a test alakját. A mai divatnak megfelelően befolyásolhatod vele az alakodat (vonzó derék és dekoltázs), hogy a menyasszonyi ruhád a legjobban álljon rajtad!

A fehérnemű napja
Nem is gondolnád, de a fehér neműd, és a hálóinged is hatalmas szerepet kap a nagy napon. Ez a nap csak rólad szól, így már az első pohár pezsgő elfogyasztása a koszorúslányokkal a reggelinél, a játék része. Itt illő köntösben kell megjelenni, hogy csodálatos előzetes-esküvői képek készülhessenek rólatok.

AN-ESSENTIAL-GUIDE-TO-YOUR-WEDDING-LINGERIE-0-650x488

A ruha a meghatározó
Magától érthetődig, hogy a ruha sokban meghatározza, hogy milyen fehérneműt vehetsz alá. Lényeges, hogy a kiválasztott melltartó tökéletesen illeszkedjék a ruha vonalához. Pánt nélküli ruhához válasz pánt nélküli push up melltartót vagy alacsony fűzőt, míg egy lezúduló nyakkivágásnál az állítható pántos melltartót a leg megfelelőbb. És akkor jöjjön a bugyi. Ha merészebb felvágott vagy rövid ruhát választottál, akkor a legjobb egy szexi brazil.

AN-ESSENTIAL-GUIDE-TO-YOUR-WEDDING-LINGERIE-650x488

A nászéjszakára
Ne ess abba a csapdába, hogy az esküvő napján végig ugyanazt a fehérneműt viseled! Ha végre felértél a nászutas lakosztályba, csukd be magad után az ajtót, hogy ripsz ropsz, egy csábító másik ruhát öltsél magadra. Ugyan ez időbe telik, de egy kis csúszás extra különlegességet izgalmat csempész az első éjszakába. Új férjednek megmutathatod, hogy milyen szerencsés is!
Ha elég merészséget érzel magadban, hátrahagyod az elefántcsont ártatlanságát és szabadjára engeded belső kacér fantáziádat, hogy előhozd a párodban rejtőző vadságot. Nászéjszakád csak egyszer van, tegyél érte egy kis erőfeszítést. Ismered legjobb tulajdonságaidat, emeld ki egy vad fehérneművel!

AN-ESSENTIAL-GUIDE-TO-YOUR-WEDDING-LINGERIE-2-650x488

A nászútra
A nászút a végső romantikus hétvége, egy utolsó lehetőség hogy önfeledten élvezzétek egymást mielőtt vissza tértek a szürke hétköznapokba. Keress olyan szexi fehérneműt, amely párodat azonnal tűzbe hozza, hogy huncut ujjai a bugyidba csusszanjanak! Keress érzékien átlátszó csipke bugyit és félelmet nem ismerő negyed csésze melltartót, hogy szinte semmit se rejtsen el belőled.
Élvezd szabadon a mézesheteket!

eskuvotrend.com

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvokiallitasveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr98321712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása